Frå venstre: Ingebjørg Wildhagen, Iselinn Thunold, Milena Titoka, Parya Sakhizade, Lars Kristoffer M. Alsaker, Anna H. Haugsgjerd, Tora Austvik, Alma Vermedal og Brita Austvik. Michelle Loftskjær var ikkje tilstades då bildet blei tatt.

Ungdomsrådet 2020-2021

10 ungdommar frå ungdomsskule og vidaregåande skule blei valt inn i Ungdomsrådet 24. september 2020.

 

 

Medlemmer i alfabetisk rekkjefølge:

Lars Kristoffer Meidell Alsaker, kasserar

Brita.png
Brita Nødland Austvik
Eg kjem frå Galanten. På fritida likar eg å spela handball og fotball. I tillegg likar eg godt å baka og laga mat. Eg er med i ungdomsrådet for eg vil at ungdommen skal bli høyrt og eg vil jobba for saker ungdommen brenn for.

 

tora.jpg
Tora Nødland Austvik
Eg kjem frå Galanten, ein plass ved Humlevika. På fritida likar eg å spela handball og fotball, og drive med generell trening. I tillegg likar eg å vera sosial med venner.  
Eg meldte meg inn i ungdomsrådet fordi eg meiner ungdommen skal ha meir å sei og kunne påvirke samfunnet i dag. Det er også fint å få kunne læra korleis ting fungerer i kommunen. 

 

Anna.jpg
Anna Haaland Haugsgjerd, nestleiar
Eg bur i Våge. I fritida liker eg å vera aktiv, og eg er med i 4H. Eg er med i ungdomsrådet fordi eg synest det er spennande og kjekt å engasjera meg:) 

 

Michelle Loftskjær

 

image0.jpg
Parya Sakhizade
Jeg er er med i Tysnes ungdomsrådet, for jeg vil bli hørt som ungdom. Mine meninger og tanker skal bli sagt. Jeg er  veldig fornøyd for at jeg meldte meg på ungdomsrådet. Visst dere lurer på noe, eller vil snakke om en sak som gjelder Tysnes er det bare til å ta kontakt! Jeg elsker å lytte og snakke med folk.

 

Iselinn Thunold

 

Milena.jpg
Milena Titoka, sekretær
Eg er 14 år og bur i Uggdal. Nokon hobbyar eg har er håndball og fotball. Eg ville vere med i ungdomsrådet for å dele idéene mine med andre og gjere andre glade.

 

Alma.jpg
Alma Vermedal
Eg er frå Uggdal og spelar både handball og fotball og er generelt interessert i aktivitet. Eg meldte meg inn i Ungdomsrådet for å kunne skape muligheter for ungdom på Tysnes. Eg ønskjer å skape møteplasser for ungdom og at det skal blir lettare å komme seg rundt på øya.

 

Ingebjørg.jpg
Ingebjørg Wildhagen, leiar
Jeg heter Ingebjørg og flyttet fra Oslo til Tysnes i år, nå bor jeg i Våge. På fritiden er jeg opptatt av å være i aktivitet og å være med venner. Jeg er også opptatt av likestilling og at alle skal ha like muligheter. Grunnen til at jeg meldte meg inn i ungdomsrådet er fordi jeg vil at ungdommer og den nye generasjonen skal ha mer å si i samfunnet. 

Kontakt oss

Administrasjon

Telefon: 53437000

Telefax: 53437011

E-post: post@tysnes.kommune.no

Adresse: Rådhuset,
Uggdalsvegen 301, 5685 Uggdal