Frå venstre: Hans Torbjørn Lygre Kongsvik, Milena Titoka, Anna Olea Fjeldet Sunde, Stine Erstad, Tora Nødland Austvik, Hanne Sofie Brandvik, Alma Vermedal, Sander Thunold, Lars Kristoffer Meidell Alsaker. Iselinn Thunold og Anna Haaland Haugsgjerd var ikkje tilstade då bilete vart tatt.

Ungdomsrådet 2021-2022

I kommunestyremøtet 21. september vart fem nye medlemmar valt inn i Tysnes ungdomsråd.

Hanne Sofie Brandvik
Stine Erstad
Hans Torbjørn Lygre Kongsvik

Anna Olea Fjeldet Sunde
Sander Thunold

Desse forsett:

Lars Kristoffer Meidell Alsaker
Tora Nødland Austvik
Anna Haaland Haugsgjerd
Iselinn Thunold
Milena Titoka
Alma Vermedal


 

 

Medlemmar i alfabetisk rekkjefølge:

Lars Kristoffer Meidell Alsaker, kasserar

 

tora.jpg
Tora Nødland Austvik, nestleiar
Eg kjem frå Galanten, ein plass ved Humlevika. På fritida likar eg å spela handball og fotball, og drive med generell trening. I tillegg likar eg å vera sosial med venner.  
Eg meldte meg inn i ungdomsrådet fordi eg meiner ungdommen skal ha meir å sei og kunne påvirke samfunnet i dag. Det er også fint å få kunne læra korleis ting fungerer i kommunen. 

Hanne Sofie Brandvik

Stine Erstad

Anna.jpg
Anna Haaland Haugsgjerd, nestleiar
Eg bur i Våge. I fritida liker eg å vera aktiv, og eg er med i 4H. Eg er med i ungdomsrådet fordi eg synest det er spennande og kjekt å engasjera meg:) 

Hans Torbjørn Kongsvik

Anna Olea Fjeldet Sunde

Iselinn Thunold

Sander Thunold

 

Milena.jpg
Milena Titoka, sekretær
Eg er 14 år og bur i Uggdal. Nokon hobbyar eg har er håndball og fotball. Eg ville vere med i ungdomsrådet for å dele idéene mine med andre og gjere andre glade.

 

Alma.jpg
Alma Vermedal, leiar
Eg er frå Uggdal og spelar både handball og fotball og er generelt interessert i aktivitet. Eg meldte meg inn i Ungdomsrådet for å kunne skape muligheter for ungdom på Tysnes. Eg ønskjer å skape møteplasser for ungdom og at det skal blir lettare å komme seg rundt på øya.