Hanne Sofie Brandvik
Stine Erstad
Hans Torbjørn Lygre Kongsvik

Anna Olea Fjeldet Sunde
Sander Thunold

Desse forsett:

Lars Kristoffer Meidell Alsaker
Tora Nødland Austvik
Anna Haaland Haugsgjerd
Iselinn Thunold
Milena Titoka
Alma Vermedal


 

 

Medlemmar i alfabetisk rekkjefølge:

Lars Kristoffer Meidell Alsaker, kasserar

 

tora.jpg
Tora Nødland Austvik, nestleiar
Eg kjem frå Galanten, ein plass ved Humlevika. På fritida likar eg å spela handball og fotball, og drive med generell trening. I tillegg likar eg å vera sosial med venner.  
Eg meldte meg inn i ungdomsrådet fordi eg meiner ungdommen skal ha meir å sei og kunne påvirke samfunnet i dag. Det er også fint å få kunne læra korleis ting fungerer i kommunen. 

Hanne Sofie Brandvik

Stine Erstad

Anna.jpg
Anna Haaland Haugsgjerd
Eg bur i Våge. I fritida liker eg å vera aktiv, og eg er med i 4H. Eg er med i ungdomsrådet fordi eg synest det er spennande og kjekt å engasjera meg:) 

267568523_293837689422920_5932528319860110823_n.jpg
Hans Torbjørn Kongsvik
Eg heiter Hans Torbjørn og er 14 år. Eg blei med i ungdomsrådet fordi eg ville bidra med å gjera Tysnes betre for ungdom.

Anna Olea.jpg
Anna Olea Fjeldet Sunde
Eg bur i Lunde. På fritida er eg glad i å gå turar, og eg er glad i å halde på med handarbeid. Eg har vore med på Ung Husflid i mange år. Eg meldte meg inn i Ungdomsrådet fordi at eg hadde ynskje om å få vera meir inkludert i ulike saker, og eg synest det var spennande å sjå korleis ting fungerer i kommunen.

Iselinn Thunold

Sander Thunold

 

Snapchat-1819030265.jpg
Milena Titoka, sekretær
Eg er ein aktiv ungdom som bur i Uggdal. Nokon hobbyar eg har er håndball og fotball. Eg ville vere med i ungdomsrådet for å dele idéene mine med andre og gjere andre glade.

 

Alma.jpg
Alma Vermedal, leiar
Eg er frå Uggdal og spelar både handball og fotball og er generelt interessert i aktivitet. Eg meldte meg inn i Ungdomsrådet for å kunne skape muligheter for ungdom på Tysnes. Eg ønskjer å skape møteplasser for ungdom og at det skal blir lettare å komme seg rundt på øya.