Foto Eivind Haugstad Kleiven_

Frilutftslivets veke

Årets morosamaste aktivitetsveke arrangerast over heile landet i september! Friluftslivets veke opnar med sove-ute-aksjonen #nattinaturen laurdag 5. september. I fjor sov opp mot 100 000 ute denne kvelden.

Friluftslivetes uke 2020

Friluftsliv og uteaktivitetar er i vinden som aldri før.  Derfor håper vi at dykk som tidlegare har hatt arrangement, kurs, turar, aktiviteter og lignande også vil gjennomføre dette i år.

Fellesorganisasjonen Norsk Friluftsliv står bak uka, men over hele landet er det spennande friluftslivsarrangement, turar og aktiviteter i regi av lokale lag og foreiningar, friluftsorganisasjonar, friluftsråd, kommunar og frivilligsentralar mm.

Koronasituasjonen gjør at Årets Friluftslivets uke vil bli litt annleis. Alle arrangørar må ha et ekstra fokus på smittevern, og må følgje de pålegg og føringar som kommer frå helsemyndighetene.


Registrer din aktivitet – vinn 5000 kroner
Vi ønskjer at alle som arrangerer noe i Friluftslivets uke til å registrere sine arrangement i den nasjonale aktivitetskalenderen: https://friluftslivetsuke.no/alle-aktiviteter/ 
Alle som registrerer sine arrangement her er med i trekninga av 5000 kroner, til bruk til innkjøp av utstyr eller anna til sitt lokale lag, foreining, kommune etc.

Målet med aktivitetskalenderen er at alle som ønskjer å delta på Friluftslivets uke, enkelt skal finne aktiviteter der de bor. Alle aktiviteter som registreras blir del av den nasjonale kampanjen for Friluftslivets uke, som blant anna blir marknadsført i landets lokalaviser på nett, og i sosiale medier.
Det er sjølvsagt heilt gratis å registrere arrangement i kalenderen.

 

Har du spørsmål om Friluftslivets veke, aktivitetskalenderen eller anna, så ikkje nøl med å ta kontakt med kommunikasjonsrådgjevar i Norsk Friluftsliv, Synne Kvam – synne@norskfriluftsliv.no.


Organisasjoner tilsluttet Norsk Friluftsliv:
4H Norge 
Den Norske Turistforening
Forbundet KYSTEN
Norges Seilforbund 
Norsk Orientering
Norges Klatreforbund
Kristen Idrettskontakt
Norges Turmarsjforbund
Norges Jeger- og Fiskerforbund
KFUK - KFUM-Speiderne
Norges Padleforbund
Norges Røde Kors
Norges speiderforbund
Norsk Kennel Klub
Skiforeningen
Syklistenes Landsforening
Skogselskapet
Norges sopp- og nyttevekstforbund

Kontakt oss

Synnøve Bakke

Kulturkonsulent
977 48 005
synnove.bakke@tysnes.kommune.no

 

Adresse: Rådhuset,
Uggdalsvegen 301, 5685 Uggdal